İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Yaman Dede İmam Hatip Ortaokulu

Yaman Dede İmam Hatip Ortaokulu

0 216 3281316 0 553 1978198
Adres
Cumhuriyet M. Karlıdere C. Adem Yavuz S. No.25/2 Üsküdar / İstanbul ///NOT///Okulun ön cephesinde, Rauf Orbay İlkokulu tarafında inşaat çalışmaları devam ettiği için, çalışmalar bitene dek tüm girişler yan cepheden yapılacaktır.
Vizyon
Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek...